|
|
|
|
Danas je Pon Maj 21, 2012 5:45 pm
|
Pogledaj neodgovorene postove | Pogledaj aktivne teme
|
Stranica 1 od 1
|
[ 1 Post ] |
|
| Autoru |
Poruka |
|
Zeljko
Site Admin
Pridružio se: Pon Jul 21, 2008 6:21 pm Postovi: 10 Lokacija: Čonoplja ---------
|
 Premeštanje štenaca
Ovo je bilo Betino prvo leglo. Okotila se baš 31.decembra i zbog velike hladnoće prebacili smo štence i nju u moju sobu. Dole na tepih stavio sam šatorsko krilo i tu ih lepo smestio. Pred ručak sestra je otišla da ih obiđe i brzo se vratila i rekla 'Dođite da vidite ovo'. Kada smo ušli u sobu imali smo šta da vidimo. Beta je sve štence prebacila na moj krevet i tamo se izvalila dok su oni mirno sisali. Uzeo sam i vratio štence dole na šatorsko krilo i Beta je legla među njih. Izašli smo iz sobe i ostavili malo odškrinuta vrata da vidimo šta će se desiti. Nije prošlo ni minut i kad je Beta valda mislila da smo otišli, operacija prebacivanja ponovo je započela. Jedno po jedno je uzimala nežno zubima i prebacivala na krevet. Nije bilo druge, nego po onoj narodnoj da pametniji popušta, ostalo mi je samo da se preselim na drugi krevet.
|
| Čet Jul 24, 2008 5:41 pm |
|
 |
|
|
Stranica 1 od 1
|
[ 1 Post ] |
|